Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (3.32 secunde)
Astfel, potrivit datelor furnizate de FRONTEX (Agentia europeana pentru gestionarea cooperarii operationale la frontierele externe ale UE ) , cele mai afectate state UE sunt Grecia (210.000 imigranti in 2015, dintre care aproape 110.000 in iulie si august), Italia (160.000 in 2015, peste 40.000 in iulie si august), Ungaria (148.000 in 2015, aproape 80.000 in iulie si august).
Exceptie de la aceasta regula fac Franta, care isi sarbatoreste armata la 11 noiembrie (ziua armistitiului dintre Aliati si Germania - 11 noiembrie 1918), Italia, a carei zi a armatei este la 4 noiembrie (data semnarii armistitiului de la Villa Giusti - 4 noiembrie 1918), si Romania, care isi sarbatoreste Ziua Armatei la 25 octombrie.
Maria la Ziua Marinei, pe faleza orasului, la distractie A intrat deja in traditia comunitatii calarasene ca, in fiecare an, pe 15 august, sa fie sarbatorita Ziua Marinei.
August Femeile nascute in luna august sunt extrem de analitice si au metode bazate pe logica atunci cand au de rezolvat diverse situatii. ... Femeile nascute in luna august sunt generoase si pozitive, cu un simt al umorului bine dezvoltat.
Iata cum va fi vremea in lunile August, Septembrie si Octombrie: AUGUST Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud-estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest.
Vineri, 11 august, valul de caldura se va extinde in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele joase de relief, pe arii extinse va fi canicula si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.
Programul manifestarilor din 15 august (Autoare: Ionela Stanila) Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. ... Programul manifestarilor de pe 15 august:
Programul manifestarilor din 15 august (Autoare: Ionela Stanila) Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. ... Programul manifestarilor de pe 15 august:
Leu (23 iulie - 22 august): ... Fecioara (23 august - 22 septembrie): Sunteti protejati de Divinitate, dar actionati si voi!
Meteorologii anunta ca ziua de duminica, 20 august, va fi in continuare caniculara, dar au oferit detalii si despre schimbarea vremii, incepand din aceasta noapte.
Analistul politic crede ca prin astfel de procese se deschide o Cutie a Pandorei, iar urmatoarea pe lista va fi lovitura de stat de la 23 august 1944.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 11.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie au depistat-o pe bd. ... La data de 06 august 2010, in jurul orei 08.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie au depistat-o pe Cal.
La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
La data de 12 august 2010, in jurul orelor 12:15, politisti din cadrul Serviciului Politiei Metrou, au depistat-o in statia de metrou " Dristor 1", pe A.
Mai mult, Tribunalul Dolj a prelungit pe 27 iulie, la cererea procurorilor DIICOT, durata arestului preventiv pentru Samir Spranceana si ceilalti cinci inculpati pana pe 29 august.
La data de 25 august 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti l-au depistat, intr-o zona comerciala din sectorul 4, pe S.
Dinescu are lista cu securisti Circa 4-5% dintre candidatii la alegerile parlamentare, de pe listele verificate pana in acest moment de Colegiul CNSAS, au colaborat cu fosta Securitate, a apreciat ieri Mircea Dinescu, membru al Colegiului, aratand ca cele mai multe cazuri au fost identificate la PRM.
Unul dintre motivele pentru care initiatorul considera acest lucru esential este incidenta mare de accidente de munca si circulatie, in care cunoasterea grupei sanguine poate duce la o interventie mai rapida a personalului medical.
Avem tot felul de accidente care ne arata ca Romania nu mai are proceduri, nu mai are strategii, nu mai are solutii coerente.
google-analytics.com